Sås:
1 dl ljus japansk soja
1 dl ostronsås
1 lime (saften)
3 msk farinsocker
1 tsk chiliolja
5 vitlöksklyftor (pressade)
1 msk kinesisk soja
1 dl vatten
Wok:
500-700g ryggbiff
Majsstärkelse (att rulla köttet i)
1 zucchini
1 broccolihuvud
1 stor gullök
1 röd paprika
1 grön paprika
Ca 1 dl cashewnötter
Olja att steka i
Blanda ihop alla ingredienser till såsen i en skål och ställ åt sidan
Skär upp köttet i medelstora bitar
Salta och peppra innan du doppar dem i en skål med majsstärkelse i
Stek sedan i olja på hög värme tills dem fått färg och lägg sedan på en tallrik med hushållspapper på för att rinna av
Hacka alla grönsaker i önskad storlek och stek på hög värme tills dem mjuknat lite
Häll sedan ner köttet och nötterna och woka några minuter till
Häll sedan ner såsen och blanda ihop
Stek i några minuter till
Servera med ris eller nudlar
Dela det här receptet