Brownie Cheesecake Cookies

Ingredienser

200g smör
1 dl strösocker
2 dl brunt farinsocker
2 ägg
1 tsk vaniljsocker
3,5 dl vetemjöl
1/2 dl kakao
0,5 tsk bikarbonat
0,5 tsk salt
250g chokladknappar (jag blandar ljus och mörk)

Gör såhär:

Fyllning:
100g färskost
1/2 dl florsocker
1/2 tsk vaniljsocker

Gör såhär:
Vispa ihop cheesecake blandningen och klicka ut på en form med bakplåtspapper (eller i en form som jag har på videon)
Låt stå i frysen i ca 1 h eller förbered dagen innan
Bryn smöret i en kastrull under omrörning
Ställ åt sidan för att svalna lite
Vispa ihop ägg, strösocker, vaniljsocker och farinsocker krämigt
Häll ner smöret och vispa lite till
Blanda sedan ner vetemjöl, kakao, bikarbonat och salt
Häll ner chokladen och blanda ihop
Ställ smeten i kylen i ca 30 minuter och sätt ugnen på 175 grader över och undervärme
Klicka ut smeten på en plåt och ha i en klick med den frysta fyllningen i varje kaka
Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter
Låt kakorna svalna helt

Dela det här receptet

Email

Se fler recept