Biskvier med färskost fyllning istället för smörkräm. De här biskvierna är mina favoriter och går att göra med olika smaker. I dessa hade jag Lotus Biscoff spread, Daim bitar och choklad med kolasmak.
Biskvier med färskost fyllning istället för smörkräm. De här biskvierna är mina favoriter och går att göra med olika smaker. I dessa hade jag Lotus Biscoff spread, Daim bitar och choklad med kolasmak.
200g mandelmassa av god kvalitet
1 dl strösocker
1 äggvita
400g färskost
2 dl florsocker
2 dl Lotus Biscoff spread
2 dubbel Daim
300g Mjölkchoklad eller Caramello
Sätt ugnen på 180 grader
Riv mandelmassan med rivjärn och blanda med sockret
Blanda i äggvita så att det blir en klumpfri smet
Spritsa ut bottnar, ca 4 cm i diameter, på en plåt med bakplåtspapper
Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter
Vispa ihop färskost, florsocker och lotus biscoff spread
Hacka daimen och blanda ner i smeten
Lägg smörkräm på bottnarna
Kyl eller frys biskvierna med smörkräm innan de doppas i choklad (Se till att chokladen har svalnat lite och inte är för varm)
Dela det här receptet