Enkel påskdessert i härliga färger som görs på bara några få ingredienser. Kan förberedas dagen innan eller samma dag. Toppas med färgglada chokladägg.
Enkel påskdessert i härliga färger som görs på bara några få ingredienser. Kan förberedas dagen innan eller samma dag. Toppas med färgglada chokladägg.
600g färskost
1,5 dl florsocker
1/2 citron (saften)
Digestivekex (krossade)
Färsk passionsfrukt
Marsipanägg
Vispa ihop färskost och florsocker med elvisp precis tills det blir en jämn smet
Pressa ner citron blanda till en jämn smet
Fördela smeten i tre olika skålar och tillsätt olika karamellfärger i varje
Lägg sedan varje färg bredvid varandra på en bit plastfolie och rulla ihop
Klipp sedan av ena sidan av rullen och lägg in med den änden nedåt i din spritspåse
Spritsa ett lager med färskost och häll sedan ner passionsfrukt i mitten
Krossa kexen och häll sedan på toppen
Toppa med marsipanägg
Dela det här receptet