300g smör
5 dl strösocker (minska mängden om du inte vill ha den så söt)
2 dl kakao
1/2 tsk salt
2 tsk vaniljsocker
4 ägg
2 dl vetemjöl
Glasyr:
75g smör
0,5 dl starkt bryggkaffe
1,5 dl kakao
2 msk vaniljsocker
3 dl florsocker
Kokosflingor till garnering
Brownie:
Smält smöret på låg värme i en kastrull, tillsätt sedan alla ingredienser förutom vetemjölet och blanda försiktigt, tillsätt sedan mjölet och blanda till en jämn smet
Häll ner smeten i din form (täck botten med bakplåtspapper) och grädda mitt i ugnen på 160 grader i ca 35-40 minuter
(Jag använde en 20×20 form för att få högre Brownies, använder du en större form så kan du behöva ta ut den tidigare)
Glasyr:
Smält smöret på låg värme i en kastrull
Låt svalna lite och tillsätt sedan resterande ingredienser och blanda till en slät glasyr
Häll över kakan och toppa med kokosflingor
Låt sedan kakan svalan ordentligt i kylen 1-2 timmar innan servering (eller gärna över natten)
Dela det här receptet