Keso Cheesecake

Ni är många som ofta skriver och efterfrågar sockerfria och nyttigare alternativ på mina kanaler. Som efterfrågat har jag nu skapat det första sockerfria bakverket för i år som fick bli en sockerfri cheesecake gjord på keso med smak av vanilj. Jag hade i en skopa med proteinpulver i min men det går att utesluta.

Ingredienser

500g vaniljkeso

2 ägg

3 msk majsstärkelse

1 msk honung

1 skopa proteinpulver (kan uteslutas)

Gör såhär:

  1. Sätt ugnen på 175 grader över och undervärme.
  2. Mixa samtliga ingredienser i en mixer till en jämn smet.
  3. Täck botten på en springform (ca 20 cm) med bakplåtspapper.
  4. Häll ner smeten i formen och grädda kakan mitt i ugnen i ca 40-50 minuter tills kanterna fått färg.
  5. Låt svala helt i kylskåp innan servering.

Dela det här receptet

Email

Se fler recept

sv_SESwedish