Chocolate Chip Cookies med vit choklad och mjölkchoklad fyllda med Lotus Biscoff Spread.
Chocolate Chip Cookies med vit choklad och mjölkchoklad fyllda med Lotus Biscoff Spread.
200 g smör
1/2 dl strösocker
2 dl brunt farinsocker
2 ägg
1 tsk vaniljsocker
4 dl vetemjöl
1/2 tsk bikarbonat
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1 dl vita chokladknappar
1 dl mjölkchokladknappar
Fyllning:
Lotus Biscoff Spread
Spritsa 10 klickar lotus Biscoff Spread på ett bakplåtspapper
Ställ in i frysen medan du gör smeten
Bryn smöret i en kastrull under omrörning tills det luktar nötigt
Ställ åt sidan för att svalna lite
Vispa ihop ägg, strösocker, vaniljsocker och farinsocker krämigt
Häll ner smöret och vispa lite till
Blanda sedan ner vetemjöl, bakpulver, bikarbonat och salt
Häll sist ner chokladen och blanda ihop
Ställ smeten i kylen i 30 minuter och sätt ugnen på 175 grader över och undervärme
Skopa upp smet med hjälp av en glassskopa och tryck sedan in en klick av den frysta biscoff spreaden i varje och rulla ihop till en boll
Lägg alla kakbollar på en plåt med bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter eller tills dem fått en gyllenbrun färg
Låt svalna helt innan servering
Dela det här receptet