Lotus Biscoff Cookies

Chocolate Chip Cookies med vit choklad och mjölkchoklad fyllda med Lotus Biscoff Spread.

Ingredienser

200 g smör

1/2 dl strösocker

2 dl brunt farinsocker

2 ägg

1 tsk vaniljsocker

4 dl vetemjöl

1/2 tsk bikarbonat

1 tsk bakpulver 

1/2 tsk salt

1 dl vita chokladknappar

1 dl mjölkchokladknappar

Fyllning:
Lotus Biscoff Spread

Gör såhär:

Spritsa 10 klickar lotus Biscoff Spread på ett bakplåtspapper

Ställ in i frysen medan du gör smeten

Bryn smöret i en kastrull under omrörning tills det luktar nötigt

Ställ åt sidan för att svalna lite

Vispa ihop ägg, strösocker, vaniljsocker och farinsocker krämigt

Häll ner smöret och vispa lite till

Blanda sedan ner vetemjöl, bakpulver, bikarbonat och salt

Häll sist ner chokladen och blanda ihop

Ställ smeten i kylen i 30 minuter och sätt ugnen på 175 grader över och undervärme

Skopa upp smet med hjälp av en glassskopa och tryck sedan in en klick av den frysta biscoff spreaden i varje och rulla ihop till en boll

Lägg alla kakbollar på en plåt med bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter eller tills dem fått en gyllenbrun färg

Låt svalna helt innan servering

Dela det här receptet

Email

Se fler recept