Lotus Biscoff Tryfflar på några få ingredienser. Doppade i smält vit choklad och fyllda med Lotus Biscoff Spread och pistagekräm.
Lotus Biscoff Tryfflar på några få ingredienser. Doppade i smält vit choklad och fyllda med Lotus Biscoff Spread och pistagekräm.
1 paket Lotuskex
2 msk färskost
Ca 100 vit choklad
(Hackad Daim om man vill)
Fyllning:
Pistagekräm
Lotus Biscoff Spread
Börja med att frysa in krämerna en stund så blir det enklare att skopa upp och fylla bollarna med sen
Mixa sedan kexen och färskosten i en matberedare
Hacka upp daimen och häll ner
Mixa lite till
Rulla sedan ihop till lika stora bollar och fyll varje med lite kräm i mitten
Ställ sedan in i frysen en stund
Smält chokladen över ett vattenbad under tiden
Låt svalna lite och doppa sedan varje boll i chokladen och ställ på en tallrik med bakplåtspapper på
Låt svalna i kylen eller frysen
Dela det här receptet