Lotus Biscoff Tryfflar

Lotus Biscoff Tryfflar på några få ingredienser. Doppade i smält vit choklad och fyllda med Lotus Biscoff Spread och pistagekräm.

Ingredienser

1 paket Lotuskex
2 msk färskost
Ca 100 vit choklad
(Hackad Daim om man vill)

Fyllning:
Pistagekräm
Lotus Biscoff Spread

Gör såhär:

Börja med att frysa in krämerna en stund så blir det enklare att skopa upp och fylla bollarna med sen
Mixa sedan kexen och färskosten i en matberedare

Hacka upp daimen och häll ner

Mixa lite till

Rulla sedan ihop till lika stora bollar och fyll varje med lite kräm i mitten

Ställ sedan in i frysen en stund

Smält chokladen över ett vattenbad under tiden

Låt svalna lite och doppa sedan varje boll i chokladen och ställ på en tallrik med bakplåtspapper på

Låt svalna i kylen eller frysen

Dela det här receptet

Email

Se fler recept