
För extra sommarkänsla kan du toppa dem med florsocker och färska jordgubbar.
Perfekta till kaffet en solig morgon eller till picknicken i parken. Dessa sommarbullar kommer garanterat sätta guldkant på dagen.
5 dl mjölk
150g smör, rumsvarmt
50g färsk röd jäst
1 ägg
1 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
1/2 tsk salt
2 msk malen kardemumma
12-13 dl vetemjöl
1 ägg (+ lite salt och vatten ) till pensling
Fyllning:
200g smör, rumsvarmt
1 tsk vaniljpasta
1 dl brunt farinsocker
Vaniljkräm:
2 äggulor
1 dl strösocker
2 msk majsstärkelse
2 dl mjölk
20 gram smör
1 tsk vaniljsocker
1/2 tsk vaniljpasta
Sockerlag:
1 dl vatten
1 dl strösocker
Vaniljkräm:
Fyllning:
Bulldeg:
Dela det här receptet