Fattiga riddare är en stor brunchfavorit här hemma och dessa med smak av Jordgubbscheesecake har blivit vår nya favorit nu under våren. Den förbereds på bara några minuter och är otroligt god!
Fattiga riddare är en stor brunchfavorit här hemma och dessa med smak av Jordgubbscheesecake har blivit vår nya favorit nu under våren. Den förbereds på bara några minuter och är otroligt god!
8 skivor Briochebröd
250g mascarponeost
1/2 citron
1 dl florsocker
Smet:
2 ägg
2 dl mjölk
1 tsk socker
1 tsk kanel
Jordgubbssylt
Färska Jordgubbar
Kanel & Socker att toppa med
Skär upp Briochebrödet i 8 tjocka skivor
Vispa ihop mascarpone, florsocker och citron till en jämn smet
Ha på jordgubbssylt och mascarponekräm på en skiva bröd och täck med en skiva bröd
Blanda ihop ägg, mjölk socker och kanel i en djup tallrik
Doppa brödet i bladningen och stek sedan på medelhög värme tills du får en gyllenbrun och krispig yta
Toppa med kanel och socker, mascarponekräm, jordgubbssylt och färska bär
Dela det här receptet